Fellow flower lovers - Ontmoet onze fans - bloomon

bloomon vraagt elke twee weken bloomon fans hun verhalen te delen. Uiteraard met foto's.


bloomon X Antwerpen

Odin, Isabelle & Ezra

Een creatief stel met een cute little babyboy in de meest stylish stad van Vlaanderen opent hun deuren om even lekker binnen te kijken. Do we need to say more?


Wat doen jullie in het dagelijks leven? Isabelle: “Odin is creatief directeur bij een reclamebureau in Brussel en ik ben juridisch adviseur voor een groot telecombedrijf. Ons zoontje Ezra is anderhalf en speelt graag met Duplo. Hij eet veel en is dol op katten en honden.”

Welke nummers staan nu op repeat? Odin: “In de wagen op weg naar mijn werk luister ik naar ‘Sound&Color’ van Alabama Shakes en als ik terug naar huis rijd, klinkt ‘In Color’ van Jamie XX of ‘The Documentary 2’ van The Game door de boxen.

Isabelle: “’Sexual Healing’ van Marvin Gaye zal ik nooit uit mijn playlist schrappen. Ik ben ook altijd in de stemming voor nummers van Michael Jackson. Maar voor alle duidelijkheid: Beyoncé rules the world.”

Wat zijn jullie lievelingsboeken en magazines? Odin: “Ik lees momenteel Mission Chinese Food van Danny Bowien en Isabelle slaat graag een boekje open over interieur en mode, maar ook ranzige roddelblaadjes, als guilty pleasure.”

Heb je een tip om fit te blijven? Isabelle: “Af en toe een ‘White Lady’ kan zeker helpen. Ik hou ervan om naar spa’s te gaan en mij te laten masseren. We koken elke dag met verse ingrediënten en hebben altijd een volle fruitmand in huis.”

Odin: “Voetballen en steak eten.”

Wat is je verborgen talent? Isabelle: “Odin zou een fantastische travestiet zijn. Hij ziet er heel mannelijk uit, maar hij kan vrij goed met zijn booty shaken en vrouwelijk uit de hoek komen.”

Odin: “Isabelle is echt enorm handig. Ze snapt meer van thermostaten en dat soort zaken dan ik.”

Wat doen bloemen voor jullie? Isabelle: “Ons huis wordt er mooier van, ze brengen een stukje natuur naar binnen, zorgen voor sfeer en geven me een gevoel van luxe.”

Waar en waarom zet je het liefst je bloemen neer in huis? Isabelle: “Op de schoorsteenmantel, op de eettafel, op de koffietafel en Odin plant om een constructie aan de muur van onze werkkamer te bevestigen om planten aan te hangen en op te zetten.”


bloomon X Berlin

Tanja & Sachar Klein

Genieten van het leven, stapels goeie boeken en tijdschriften - en vooral z'n vrouw. Daar wordt Sacher gelukkig van. Een kijkje in Berlijn.


Wat houdt jou bezig? Mijn werk. En mijn vrouw, familie en vrienden ook natuurlijk. Ik spendeer graag tijd met mensen bij wie ik me thuis voel.

Wat is je grootste passie? Voetbal. Ik kijk naar elke match. Mijn vrouw zegt vaak dat onze televisie stuk is omdat het scherm altijd groen is.

Wie of wat inspireert je? Dit kan klef klinken maar de persoon die mij het meest inspireert is mijn vrouw. Ik kan me geen betere vriendin wensen. Ze is zo toegewijd en brengt het beste in mij naar boven.

Welke playlist staat bij jou momenteel op repeat? Years & Years: Shine; The Makemakes: I am Yours; Aloe Blacc: The Man; Mayer Hawthorne: Dreaming; Annie Drury: Some Day; Joy Denalane: Keine Religion; Alessia Cara: Here; Drake: Hotline Bling; Postscript: Dear Marie; Seafret: Oceans; Joco: Why didn’t I see; Layla: Oh my love.

Wat zijn jouw favoriete boeken en tijdschriften? Iedereen die met klanten werkt zou ‘Delivering Happiness’ van Tony Hsieh eens moeten lezen. Het boek leert je zo veel over de perfecte klantenservice. Ik lees stapels tijdschriften, het zijn er te veel om op te noemen. Maar ik zou niet meer zonder “brand eins”, “11 Freunde” en mijn vrouws “Instyle” kunnen, denk ik.

Wat maakt jouw stad speciaal volgens jou? Er zijn mooiere steden dan Berlijn, zelfs in Duitsland. Denk maar aan Hamburg bijvoorbeeld. Maar in Berlijn ben ik thuis, al de mensen waar ik het meest van houd wonen hier.

Favoriete plekjes in de stad? Ik vertoef graag in KaDeWe. Mensen zien winkelen geeft me rust. Iedereen is druk in de weer en gelukkig tegelijk. Als kind heb ik er uren op de speelgoedafdeling doorgebracht. Als ik er ben, denk ik terug aan mijn kindertijd. Ik bekijk ze het liefst alleen. Geen probleem als er iemand naast me komt zitten, maar dan mag hij niet storen!

Een gezondheidstip? Dat vraag je beter niet aan mij. Ik eet normaal en ik doe niet aan sport. Laten we het gewoon niet over gezondheid hebben.

Is er iets verrassends aan jou? Op school was ik een goeie sprinter. Veel mensen geloven me niet en toch is het waar.

Het mooiste moment in je leven? Zonder twijfel mijn huwelijk. “Ja” zeggen tegen de liefde van mijn leven was zoals een hattrick scoren tijdens de finale van de wereldbeker.


bloomon X Amsterdam

Loubna Taghi

Loubna verdeelt haar tijd tussen haar dochter Loulou en het PR bureau. Balans is alles! Een kijkje thuis in Amsterdam.


Jouw passie? Alles wat me inspiratie geeft, zoals musea bezoeken. Ook een boek lezen of eenvoudigweg een moment voor mezelf vinden kan me intens gelukkig maken.

Welke playlist staat bij jou momenteel op repeat? Ik durf het bijna niet toe te geven, maar ik blijf luisteren naar ‘oude’ nummers op Spotify, zoals die van Sade. Ze maken me nostalgisch.

Het gelukkigste moment in je leven? Gelukkig heb ik er meer dan één: de vogels horen zingen in de lente wanneer het weer warmer wordt, mijn vriend die me ten huwelijk vroeg (ik had het niet zien aankomen) en de reizen die ik gemaakt heb. Het zit ‘m in de kleine dingen.

Jouw favoriete plekje in de stad? De tuin van het Rijksmuseum. Deze plek trekt allerlei soorten toeristen en ouderen aan. Er hangt een heerlijk ontspannen sfeer.

Een gezondheidstip? Eet wat je wilt eten!

Geheime verwennerij? Het is een beetje gênant maar ik kijk kraag naar Keeping Up with the Kardashians. Begrijp me niet verkeerd, ook in klassieke muziek ga ik helemaal op.

Wat is je remedie tegen stress? Films en tv-programma’s zijn mijn redders in nood: Romanzo Criminale, Les Petits Mouchoirs, Suits… Ik bekijk ze het liefst alleen. Geen probleem als er iemand naast me komt zitten, maar dan mag hij niet storen!

Favoriete plaats voor jouw bloemen? De eettafel, ver van de fruitmand ;)

Wat is het geheim van jouw geluk? Balans vinden. Niet focussen op één iets maar van alles een beetje doen. En de lat niet te hoog leggen.

Levensles? Wil je iets? Wacht niet op ‘het juiste moment’. Doe het nu.