GEEF HAPPINESS. GEEF STIJL. GEEF BLOOMON.

Ons cadeau aanbod

Cadeauboeket Deluxe - Moederdag editie€39.95
Van alleskunner tot levensgenieter en van supporter tot luisteraar: met dit exclusieve moederdagboeket verras je mama met de allermooiste bloemen van deze lente.

Luxueuze giftcardv.a. € 23,95
De bloomon giftcard is de ultieme verrassing voor iemand die liefst zelf de touwtjes in handen houdt. Jij kiest hoeveel boeketten je cadeau wil geven, de ontvanger bepaalt wanneer ze bezorgd worden.

"Supermooie bloemen en zo kleurrijk! Mijn boeket heeft ruim 2 weken gestaan!"

gemiddeld 4,5/5 uit 467 reviews
LANGER GENIETEN

Topkwaliteit én supervers

We werken rechtstreeks samen met onze telers. Zo garanderen we topkwaliteit en staat je boeket minstens 10 dagen happy in de vaas.

Bloemen: het ideale cadeau

Van een bloemencadeaubon tot een prachtig boeket: met bloomon geef je de mooiste bloemen cadeau. Laat je bloemen leveren of geef een feestelijk verpakte bloemenbon.

Rijker, voller, en luxueuzer dan ooit: met het Cadeauboeket Deluxe maak je indruk op zelfs de allergrootste bloemenlover. Een rijkelijk gevuld boeket met stijlvolle bloemen van de beste kwaliteit. Luxueus verpakt, mét persoonlijk kaartje. Geen verzendkosten!

Geef je een bloomon giftcard, dan geef je bloemen wanneer het uitkomt. Met deze feestelijk verpakte bloemenbon kies jij hoeveel boeketten je cadeau wil geven, en bepaalt de ontvanger wanneer de bloemen worden geleverd.