Vier de moederliefde

Je moeder, je pas bevallen zus of je buurvrouw die altijd voor je klaarstaat: verras de moeders in het leven met de bloemen van bloomon. Nu met extra zorg op Moederdag bezorgd.

Bestel je boeket

Vier de moederliefde

Je moeder, je pas bevallen zus of de buurvrouw die altijd voor je klaarstaat: verras de moeders in het leven met de bloemen van bloomon.

Bestel je cadeau

Ons cadeauboeket

Voor als het echt feestelijk moet zijn. Onze stylisten ontwerpen elke week een ander boeket, altijd met de beste bloemen uit het seizoen. De bos wordt verpakt in een luxe geschenkdoos en met persoonlijk kaartje aan de deur bezorgd. Bestel ‘m nu voor € 39,95.

Bestel je boeket

WIE VERRAS JIJ?

Voor elke moeder het perfecte cadeau

Verras haar met het speciale Moederdagboeket, een handige giftcard of de mooiste droogbloemen op een rijtje: de Moederdageditie van onze Flowergram! Feestelijk verpakt en inclusief persoonlijk kaartje op Moederdag bezorgd.

Luxueuze giftcard

Bloemen wanneer het uitkomt. Met deze feestelijk verpakte bloemenbon kies jij hoeveel boeketten je cadeau wil geven, en bepaalt de ontvanger wanneer de bloemen worden geleverd. Een giftcard bestel je al vanaf € 23,95.

Bestel een giftcard

Onze flowerfans geven ons gemiddeld 4.5/5

Onze fans over het Moederdagboeket van vorig jaar:

Fijn dat het zo makkelijk was om een bos cadeau te doen, mijn moeder is er heel blij mee!

16/05/2019

Manon

Ik vind het uitgesproken top wat jullie bieden! En ook heel mooi verpakt....alles klopt!!

13/05/2019

Jesse

Prachtige bos, mijn schoonmoeder was er erg blij mee.

16/05/2019

Foekje

De zorg waarmee bloemen worden verstuurd is heel fijn en ook dat je van tevoren weet dat het een mooie bos bloemen is.

14/05/2019

Bregje

Meestgestelde vragen

algemeen

Kan ik nog steeds op een veilige manier bloemen bestellen?

Onze cadeauboeketten, Flowergrams en giftcards worden bezorgd via onze bezorgpartners PostNL en Redjepakketje. De bezorgers van PostNL enen Redjepakketje onze eigen productiemedewerkers werken onder aangescherpte hygiëneprocedures. Meer weten over hoe wij de verspreiding van het coronavirus tegengaan? Lees hier verder.

Hoe lang blijven de bloemen staan?

bloomon werkt direct samen met kwekers. Dit houdt in dat onze bloemen direct van het veld komen en daardoor langer staan. Bij de meeste klanten is dit ongeveer 2 weken. De houdbaarheid van de bloemen verschilt echter wel per bloemsoort en hoe je ze verzorgt.

Kan ik een persoonlijk berichtje toevoegen?

Ja, bij alle 3 de gift opties kun je een persoonlijk berichtje schrijven. We zetten je boodschap op een speciaal kaartje en voegen dit toe aan je cadeau.

Wat zijn de bezorgkosten?

Bezorging op woensdag t/m zaterdag is gratis.

bezorging

Wanneer wordt het cadeauboeket bezorgd?

Dat bepaal jij zelf! Bezorging op woensdag t/m zaterdag is tussen 09:00 uur en 18:00 uur. Let op! Het is helaas niet mogelijk om op Moederdag zelf het cadeau te laten bezorgen. Wil je er zeker van zijn dat je bloemen met Moederdag binnen zijn? Laat je cadeau dan op woensdag bezorgen.

Wat gebeurt er als er niemand thuis is?

Ga naar de koeriers app of website en log in met je Track & Trace code. Daar zie je of de bloemen misschien bij de buren zijn bezorgd of wanneer de bezorger nog een keer langskomt. Bij een mislukte bezorging op woensdag t/m vrijdag zal PostNL of Redjepakketje de volgende dag nog een poging wagen. Wees gerust, we zorgen ervoor dat je bloemen niet dorstig worden.

Kun je hier je vraag niet vinden? We zitten voor je klaar.

Neem contact op